Oisterwijk

In het centrum van Oisterwijk hoef je je nooit te vervelen. De stad heeft vele gezellige restaurants en terrassen. Grote winkelketens zijn gevestigd in het centrum, maar ook leuke, exclusieve winkels zoals Pour Elle. Mensen komen van heinen en verre om het bruisende centrum van Oisterwijk op te zoeken. Of ze komen juist voor de rust. Het Brabantse plaatsje is namelijk omringd door groen. Met de vele wandelroutes en fietsroutes dé plaats voor mensen die van de natuur houden. Of je nu liever de drukte opzoekt of lekker tot rust wil komen; in Oisterwijk kan het allemaal.

De ligging

Oisterwijk is een stad gelegen in Noord-Brabant. Het plaatsje kent zo’n 20.000 inwoners en ligt tussen Tilburg en Boxtel in. Plaatsen als Moergestel, Oirschot, Haaren, Berkel-Enschot en Udenhout liggen om de Brabantse stad. Oisterwijk betekent: Ten oosten van Oost Tilburg liggende wijk. Met Oost Tilburg werd vroeger de nederzetting rondom de kerk aan het Kerkplein in het huidige Oisterwijk bedoeld. West Tilburg was het huidige Tilburg. Oisterwijk bestond vroeger alleen uit de kern rondom de Lind. Later is dit samengegaan met het vroegere Oost Tilburg. Mensen vanuit de wijde omgeving bezoeken Oisterwijk voor de prachtige, historische kern, leuke en exclusieve winkels, de mooie natuur en/of voor de vele terrassen. Op zoek naar mooie en luxe lingerie? Dan moet je bij Pour Elle zijn!

Oisterwijk: Parel in ‘t groen

Oisterwijk wordt ook wel parel in ’t groen genoemd. Deze bijnaam heeft Oisterwijk te danken aan de bosrijke omgeving. Op zoek naar rust? En houd jij van de natuur? De Brabantse plaats heeft meerdere fiets- en wandelroutes waarmee jij de hotspots van Oisterwijk kunt ontdekken. Tussendoor kun je plaats nemen op een van de vele terrassen die Oisterwijk kent. Want met meer dan 6000 terrasstoelen heeft de Brabantse stad het grootste terras van Nederland. Ook winkels heeft Oisterwijk meer dan genoeg. Pour Elle is er daar één van. Vrouwen bezoeken ons voor ondermode en meer van merken als:

  • PrimaDonna
  • Nina von C.
  • Rosa Faia
  • Marie Jo
  • Empreinte
  • Fantasie

De website Zoover heeft Oisterwijk in 2017 uitgeroepen tot de leukste stad van Noord-Brabant. Het gemiddelde cijfer van alle reviews over Oisterwijk kwam op een 8,9. Een mooi cijfer voor een prachtige stad. Bezoek je Oisterwijk, bezoek dan zeker Pour Elle. Je kunt rekenen op de mooiste lingerie en de beste service!